http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 8 april 2012

Lady op Ameland

Ik kon het niet laten om vandaag een paar foto's van onze viervoeter op vakantie te scrappen. Van Yvonne kreeg ik een snijbestandje van de wolkjes, en ik ben er hard mee aan de slag gegaan. het papier is van Bo Bunny. De schelpjes hebben de reis niet helemaal overleefd, maar ach, een paar stukjes eraf is niet erg: daar liggen er zo veel van op het strand. Ze waren wel moeilijk op te plakken. Ik ben weer erg tevreden.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Wat superleuk! Die schelpjes maken het wel af hoor. Veel leuke details op deze LO. De bijpassende stempeltjes, het "memovelletje". In het zakje zit denk ik zand? En wat heb je mooi papier gebruikt, leuke die kleuren zo bij elkaar. Kortom, 100% geslaagd.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank, dank, buig buig. Ja, het is inderdaad echt Amelands zand in het zakje. Ik hoop dat de schelpjes het album overleven.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, geef Alie 'n snijbestandje en 'n uurtje later komt ze met 'n LO op de proppen. En wat voor eentje!Dat heb je super gedaan en dat zakje zand vind ik errug leuk gevonden.Het is 'n mooi geheel zo bijelkaar.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen