http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 12 april 2012

lady in Lage Vuursche

Hier nogmaals een LO van Lady. Sinds ik 16 oude Scrapbookmagazines heb weten te bemachtigen, loop ik over van inspiratie, dus ik kan nog even door. Het papier is weer van Basic Grey, Pyrus en de tekst is uit de Sil.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Lekker is dat he......al die inspiratie.Da's ook goed te zien hier, want deze is ook weer helemaal te gek.Die letters en dat ticket vind ik (bijna) briljant haha.
  Applaus!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is zeker goed te zien. Lekker dat die inspiratie zo is gaan borrelen. Ik heb dat altijd als ik geen of weinig tijd heb. Heb ik wel tijd vrij gepland.....weg! Snap je dat nou?
  Ik vind het een mooie LO. Dat papier is niet nieuw maar ik blijf het erg mooi vinden. Heb het ook nog. Die knoopjes zijn leuke details. Kortom je bent alweer geslaagd.

  Zaterdag ga ik naar de Artspecially in Zeist. Ik hoop ook dat ik veel inspiratie ga opdoen. Ben maandag en dinsdag vrij. Dus laat maar komen die inspiratie....... Of kan ik dat beter niet hardop zeggen?

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe meer inspiratie hoe beter. Maar dat komt vanzelf op de beurs en dan sjouw je met grote tassen de deur uit. Helemaal geweldig toch? Veel plezier daar.

  BeantwoordenVerwijderen