http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 11 maart 2012

Een leeuw.....

Gerrittina gaf al aan dat ze zich verheugde op de foto's van Iwan als leeuw. Dat bracht mij op het idee om die dan maar eens te gaan scrappen. Hij is zo mooi als leeuwtje. En op de foto's zie je ook niet hoe groot hij er is, dus het kon net zo goed een echte leeuw zijn.
Ik heb hier MME papier gebruikt. Dat blijft mooi papier toch?De bloemen zijn uitgestanst met Nestabilities en de tekst is getekend en uitgesneden door de Silhouette. Zo raakt mijn kattenalbumpje wel vol.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Wauwie, als je op deze manier je album volmaakt ben ik helemaal in m'n nopjes. Die gespiegelde LO's doen 't goed en 't fotomodel is ook prachtig.Hoe werd er op de camping eigenlijk gereageerd op Iwan de Leeuw?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zijn ze dan....mijn favoriete foto's. Geef toe, dit is toch super? Ik waan me weer helemaal in Afrika.
  Mooie LO's heb je gemaakt. Mooi paper, mooi gedecoreerd. Bravo!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de complimenten dames. Iwan is ook weer zo'n dankbaar scraponderwerp dus het is vreselijk leuk om te doen. Op de camping kwamen de moeders verschrikt aanrennen omdat de kinderen hadden verteld dat er een leeuw liep. Haha, ik was echt niet gaan kijken, maar had m'n biezen gepakt. Maar ja, de mensen die dat eventueel gedaan hebben die hoor je niet meer natuurlijk.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen