http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 17 maart 2012

CuuuuuteNogmaals een LO van onze Iwan. Is ie niet schattig? Het achtergrondpapier heb ik bewerkt met de airbrush en een sjabloon naar de kleuren van het Basic Grey 'Olivia' papier. Ik vind dat spuiten met die AB zo geweldig, maar doe het veel te weinig. De tekst komt uiteraard weer uit de Sil en de bloemen zijn geloof ik van Prima. Ik had nog wel ruimte voor wat meer dingetjes erop, maar kon niet bedenken wat dat dan moest zijn.

groetjes, Alie

4 opmerkingen:

 1. Inmiddels heb ik nog wat toegevoegd: de fototurns en het hartje met de parelbrad met wat kraaltjes. Nu vind ik hem helemaal af.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je hebt dat papier errug mooi bewerkt zeg!'t Lijkt net alsof 't zo uit de BG lijn komt.Wat 'n bijzonder leuk idee.Iwan staat er natuurlijk ook weer supersnoeperig op.Kortom.....een feestje om naar te kijken.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, weet je het zeker, ga je straks niet toch nog wat toevoegen? Ik vind het achtergrondpapier helemaal geweldig. Erg professioneel hoor. De LO ziet er prima uit, de kat is uiteraard een moppie en meer versiering is niet nodig. Kortom applausje voor jezelf.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en wat een lieverd, dat katje!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen