http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 27 oktober 2011

Alweer een kerstkaart


Hier weer een kerstkaart. Alweer met borduurwerk. Ik vind dat zo'n lekker gepruts voor bij de tv of gewoon met een muziekje erbij.
De mal weet ik zo niet meer.
Het afdrukje is van Gillian Roberts (of zit ik nou fout met de naam?). En het papier is een vel van Heidi Grace, dat niet meer verkrijgbaar was, maar waar Gerrittina nog een voorraadje van had. Dank je wel G. Het frivole kristal heb ik met lijm bespoten en toen met glitter bestrooid.
Zo, nu hoef ik geloof ik geen kerstkaarten meer te maken.

gr. Alie

woensdag 19 oktober 2011

Na het bos



Ik had ineens weer zin om Lady te scrappen en ook heel veel zin om lekker met frivole bloemetjes en vlindertjes te strooien. Alleen, nu heb ik een fotostudiootje, maar de kleuren zijn absoluut niet naar waarheid. Het papier is veel helderder. Wat moet ik daar nou mee?
Het papier is van MME just Dreamy two. Ik vind het zulk prachtig papier en nou komt het niet goed uit :(

gr. Alie

dinsdag 11 oktober 2011

Special Delivery


Ik heb me eindelijk eens tot een kerstkaart weten te zetten. Ik had ineens zin in borduren, dus heb ik mijn borduurmallen weer eens van stal gehaald. Foei wat een gepriegel. Ik kon het bijna niet meer zien allemaal.
Digi: Cuddly Buddy
Papier: Bo Bunny
Borduurmal: Chrissie
Kristal: van Frivolitémiep
En ik vergeet aldoor welke stansen dit nu zijn

gr. Alie

woensdag 5 oktober 2011

Doodop


Ik heb alweer een LO klaar. Ditmaal met een wat rustiger uiterlijk. Dat moet ook wel, want ik wil onze slapende viervoeter natuurlijk niet wekken met een hoop drukte. Ik ben druk bezig geweest met mijn ponsen weer eens. Hoe heten ze ook alweer, waar je ook mee kunt embossen. En natuurlijk weer met de nodige frovole werkjes. De eikenblaadjes zijn met de Silhouette uitgesneden.

groetjes, Alie

zondag 2 oktober 2011

twee LO's van Lady



Mijn handje zit nog helemaal onder de pleister en vol hechtingen en ik ben alweer aan de freubel. Het valt me niets tegen moet ik zeggen.
Het gebruikte papier voor de bovenste LO is van Fancy Pants en de tweede van Kaiserkraft. Bij de laatste heb ik de letters met mijn Sil gemaakt. Klein detail: zien jullie die leuke Frivolité vlindertjes?
Zo komt mijn eerste eigen album nog wel een keer vol.
groetjes, Alie