http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 6 december 2011

Configuration box

Leo kwam zojuist nog bij de kringloop dit beeldje van Santa tegen. De foto is wat overbelicht, maar ik vind hem erg leuk staan bovenop de box.Ik vond die box van Yvonne zo leuk, dat ik er ook maar een ben gaan maken. Wat een vreselijk leuk werkje!. Ik heb de boxjes eerst beïnkt en toen bestempeld. Daarna beplakt met Tim Holtz papier en toen kon het inrichten beginnen. Omdat het zo lastig was miniatuurtjes te vinden van de juiste maat, heb ik mijn Sil ook maar weer aan het werk gezet. En het frivole randje mocht natuurlijk niet ontbreken.
En...... heb ik eer van mijn werk?

groetjes, Alie

4 opmerkingen:

 1. Ooooooh, wat is 'ie leuk geworden! En die minituurtjes zijn geweldig. Vooral die dingen, die je met je Sil. gemaakt hebt haha. En met dat TH papier kun je alle kanten op. Zo kun je er bv. zo 'n paasbox van maken.....handig hoor.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gossie, wat ontzettend snoeperig. Dit opent ook weer nieuwe perspectieven. De mogelijkheden zijn legio denk ik. Hartstikke leuk!

  liefs
  Riek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt absoluut eer van je werk. Ik moet wel lachen om de boeddha-beeldjes in combinatie met de kerstman. En wat slim van Yvonne, meegaan met de seizoenen/feesten. Pinksteren zou ook nog kunnen. Alleen weet ik dan niet zo goed waar je de boxjes mee moet vullen :0)
  Eigenlijk hadden we vroeger ook zulke dingen, heetten die geen letterbak?
  Mooi geworden hoor Alie!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's nou net 't leuke van zo'n box.Echt alles kan erin en met Pasen stop je er bv. paashaasjes, kippetjes, kuikentjes, narcisjes enzenz in. Ik moet dan 'n nieuwe box maken, want ik heb 'm met kerstpapier bekleed.........oeioei wat 'n straf haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen