http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 15 september 2011

Fairie


Hier weer een kaartje. Ditmaal heb ik me ook maar aan mijn eigen bloemetjes van Frivolité gewaagd. Ik heb nogal zitten hannesen met dit kaartje, want alles leek zo druk. Maar wat ik ook wegliet, het bleef druk. Dan zal het het papier zijn, dus ik heb het maar zo gelaten.

Afdrukje: emerald faeries
papier: MME Stella and Rose
Stans: Polka dots van Spellbinders
bloemetjes: frivolité van eigen hand
rosette: van beschuitpapier gespoten met de AB
sentiment: different colors

gr. Alie

4 opmerkingen:

 1. Hij is idd. wat druk, maar dat ligt aan 't papier. Ik heb 't zelf ook gemerkt, toen ik ermee bezig was.Leuke digi heb je gebruikt :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leukste vond ik nog de rosette van het beschuitpapier. Die moest en zou ik erop hebben. haha, ik had bij Yvonne die rosetten gezien en toen ik een beschuit nam, ging er ineens een lampje branden: het muizentrapje was al kant en klaar gevouwen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, dat heb je slim aangepakt met dat beschuitpapier.Ik heb ondertussen maar 'n rosette stans van TH aangeschaft; Gaat stukken sneller en is ook nog 'ns stukken mooier.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is druk maar wel leuk. Wat is het toch een leuke digi!! Voor zo'n rosette heb ik een malletje van Crealies gekocht op de beurs in Zeist. Nog niet uitgeprobeerd. Maar als ik die van jullie dan weer zie, moet ik het toch maar eens doen binnenkort.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen