http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 19 juni 2011

Good luckHier dan eindelijk weer een kaartje. Ik ben de laatste week erg druk geweest met het aanleren van de frivolité techniek. Hier dus mijn eerste randje op een kaartje welke bedoeld is voor mijn schoonzoon die binnenkort 30 jaar wordt en een workmate als cadeau krijgt (ik weet wel zeker dat hij nog nooit op mijn blog heeft gekeken, dus ik kan het rustig hier neerzetten). Maar ik vond deze tekst beter passen bij het cadeau en de digi (just inklined) dan een felicitatie.
Het papier is van BG en de ticket komt uit mijn sihouette. Het randje is dus mijn eerste resultaat van mijn frivolité-oefeningen. Het is gemaakt van wat dikker garen dan eigenlijk de bedoeling is. De volgende keer ga ik het proberen met fijner garen. Dan wordt het resultaat ook wat mooier. Ik vind hem toch wel leuk geworden.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
gr. Alie

7 opmerkingen:

 1. haha... Dat plaatje vind ik echt prachtig!
  Je hebt er verder een mooi kaartje van weten te maken.

  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jippie....eindelijk weer 'n Priegelmiep creatie. En wat voor eentje! Ik vind 'm helemaal top. Die ticket en dat dat f-randje maken 't helemaal af. Dat was 't wachten wel waard :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een frivool kaartje, komt dat nu door de digi of door het randje? Ha ha. Ik vind het een superleuke kaart. Had je nog niet genoeg hobby's? Of is jullie huisje klaar en slaat de verveling al toe? Ik vind het een mooi randje en ben echt benieuwd naar de volgende. Kunnen we per meter bestellen?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht meer per kilometer. Oeioei, dan moet ik Leo aan het kaartjes maken zetten.
  Het is een heel gezellig prutswerkje voor bij de tv. Ach een hobby meer of minder......

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In dat geval, wil ik wel 'n halve kilometer. Graag in de kleuren:
  -roze
  -turkooise
  -aqua
  -limegroen
  -petrol
  -zwart
  -creme
  Gaat dat lukken?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De bestelling is genoteerd. Er zit wel een wachttijd van een paar jaar op. Intussen heb jij dan de tijd om naar papier en enveloppes van 500 meter lang/breed te zoeken. Dit is nl. geen kant waar je de schaar in moet zetten. Ik ben benieuwd wat TNT voor tarief vraagt voor zulke kaarten. Misschien wordt het wel een rage.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, dan stuur ik Chris wel op pad met z'n truckie.Hij komt nl. regelmatig bij jou in de buurt...:O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen