http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 14 maart 2011

LO Iwan


Gisteren kon ik eindelijk de eerste binnen layout maken voor het album van Iwan. Ik ben de laatste tijd moeilijk mijn hok in te branden, terwijl het zo'n lekkere afleiding is.
Het papier is van MME (So Sophie). Dat papier heeft een heel aparte structuur en voelt zo lekker aan je vingers. De tag heb ik gemaakt met de Sil en is van een kleine pad van MME. De uitgestanste cirkel van Joy lag nog op mijn bureau van een demonstratie die ik had gegeven voor een kennis, die wel eens wilde zien wat dat nou allemaal voor apparaten waren op mijn hobbykamer. Ik vond hem er wel leuk bij staan. Toen besloot ik ook de kleine stans van de polka dots eens uit te proberen. De metalen hoekjes heb ik ook maar eens gebruikt. Wel een gepriegel om ze vast te zetten met foamtape, maar mijn naam is natuurlijk niet voor niets Priegelmiep. Nog wat bloemen en swirls en toen vond ik hem eigenlijk wel goed.

gr. Alie

3 opmerkingen:

 1. Oooooh, wat 'n poepie...ik smelt helemaal.
  Mooi papier+ leuke metalen hoekjes = helemaal toppie!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit is goed gelukt. Het past helemaal bij elkaar. En wat mooi papier!!!
  Het duurt even voor ze weer met iets komt maar dan komt er ook wel wat.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ja wat wil je, hoe langer de broedtijd, hoe beter het product. En die Iwan (toen nog heel lief) is ook een perfect model.
  Die hele lijn van So Sophie is zo geweldig. Ik kom er elke keer weer nieuwe vellen van tegen. Zo verleidelijk.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen