http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 25 februari 2011

Verjaardagskaartje

Hier een kaartje welke ik gemaakt heb voor een van mijn blogvolgsters.
Het papier is van Bo Bunny
Het afdrukje is van Motivet
De stans is van Joy.
Randpons: Maria Stewart
Het label met het sentiment aan de binnenkant is van Tim Holtz. De techniek voor dit label zag ik bij Art Journey. Eerst het papier bewerken met inkt, dan het stempel, daarna met Versamark over het hele label en dan clear embossingpoeder. Ik heb 3 maal Versamark en embossingpoeder erop gedaan voor het glanzende effect. Helaas is dat op de foto niet goed te zien. De kleuren van de inkt worden dan ook veel helderder.
Ik had een foutje gemaakt aan de binnenkant: ik had de kaart op de kop toen ik de pocket vastmaakte, dus die kwam ook op de kop aan de verkeerde kant. Dat heb ik weer los gehaald, maar dat was natuurlijk te zien op het cardstock. Dus heb ik de linkerbinnenkant ook nog maar versierd. Wat zal de ontvangster dat erg vinden.
Ik vind het wel een vrolijk kaartje geworden.
gr. Alie
6 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je vanmorgen vervelend bijdehand doet, wil ik je best 'n compliment geven. Komt 'ie; Ik vind 'm prachtig ! Het papier,de stans en vooral 't sentiment zijn helemaal top!
  Deze kan in de map met supercreaties :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, is je dag toch niet al te slecht begonnen. Oei, maar dat belooft wat voor de toekomst, want ik kan slechts heel zelden een supercreatie aan. Dat wordt zweten geblazen bij een volgend exemplaar.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je nu net je eigen graf gegraven.....niet erg handig.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht al: waarom ben ik zo moe ineens. En al dat zand in m'n mond en oren. Nu snap ik waar dat vandaan komt. Ik ben al een uur bezig met al dat zand tussen de haren op m'n tanden weg te borstelen.

  gr Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mag ik dan even terug komen op de kaart, want jullie dwalen af. De kaart is in het echt veel mooier!! De foto doet hem geen recht. Dit blogvolgstertje is heel blij met kaart. Dank je wel Alie.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk, jij weet de zaken weer op het rechte pad te krijgen. Dit is veel leuker dan die vorige discussie.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen