http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 11 februari 2011

ValentijnsverjaardagskaartjeOmdat mijn hoofd de laatste weken zo vol zit met verhuisdozen, verbouwingen, planningen, is er niet veel ruimte meer voor iets creatiefd. Vandaar dat ik mij bezondigd heb aan het namaken van een ontwerp van Rossi. Ik heb natuurlijk wel netjes gevraagd of ik voor 1 keer het copyright mocht schenden. Dat mocht gelukkig. Die Rossi blijft altijd even galant voor dames.
Het moest een mannenkaart worden en ik ben lekker bezig geweest met nameten, snijden en plakken. Lekker hoor, als je even niet hoeft na te denken. het is een kaart voor mijn schoonzoon die op Valentijnsdag jarig is, dus deze bever van KD vond ik wel toepasselijk. Toch vind ik hem door de kleurtjes wel een iets minder mannelijk voorkomen hebben. Maar de visjes kloppen natuurlijk wel weer omdat hij uiteraard onder sterrenbeeld Vissen valt (geloof ik toch?). Ach en ik vind hem best leuk geworden. Jullie?

gr. Alie

7 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat 'n verschil zeg.Ik vind 'm wel schattig hoor.Jij moet wel 'n heeeeeele bijzondere band met je schoonzoon hebben haha.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die kleuren zijn wel totaal anders. En ach, het is natuurlijk de liefde van mijn dochter he, maar een beetje concurrentie mag best.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem wel leuk geworden hoor. Hij zal hier vast wel blij mee zijn. Je bent vast zijn favoriete schoonmoeder. Volgens mij is hij geen vis, ik denk waterman. Maar dat is ook een waterteken dus wat maakt het uit.
  Leuk digistempeltje!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owwww, ik wist dat ik iets fout had. Maar jij bent een vis. Wat dom van me, mijn dochter is twee weken eerder jarig en dus ook een waterman. Nou, ze zijn eigenlijk bijna niet te zien, dus niets aan de hand, haha

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie nergens 'n complete vis op je kaart.
  Dat heb je dus wel handig aangepakt.Je zegt gewoon dat 't watermannen in cognito zijn :O)

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Alie,

  In maart ga ik naar de IJsselhal, daar maar eens kijken.
  Je hebt het nu zeker heel druk met de verhuizing?

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is ook altijd leuk hoor.
  We hebben de sleutel nog niet, we kunnen alleen nog maar van alles regelen en kijken hoe we de verbouwing willen hebben.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen