http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 27 maart 2010

ScrapalbumOmdat mijn zus in juli 60 jaar wordt, heb ik bedacht dat het wel leuk zou zijn om voor haar een scrapalbum te maken met 'vergeten' foto's. Ik heb dus in het diepste geheim mijn zwager ingelicht over mijn plan en hij heeft uit de schoenendoos op zolder een aantal foto's voor mij gezocht. Verder ben ik op een dag dat zij moest werken bij mijn zwager langsgegaan en heb een tijdje in haar computer zitten snuffelen. Het voelde wel als een enorme schending van haar privacy, maar ik heb me beperkt tot het kopiëren van een aantal recentere foto's dan die uit de schoenendoos.
En toen ben ik dus aan de slag gegaan. Het is mijn eerste scrapproject, dus het was wel even wennen hoor. Ik had bij de eerste bladen echt helemaal geen idee wat het moest worden. En wat ik vooral moeilijk vond was om een heel vel scrappapier te gebruiken. Ik zat steeds maar te bedenken dat ik dat papier nu niet meer voor mijn kaartjes kon gebruiken en nam mij al snel voor om in het vervolg van de mooiste vellen meteen 2 stuks te bestellen!
Maar ik merk nu dat ik de slag te pakken krijg. Ik hoef niet meer zo lang na te denken over wat ik ga doen. Ik zoek gewoon papier uit en dan komt er vanzelf wel iets. Ik ga het steeds leuker vinden! Hierboven zien jullie de eerste vijf resultaten. Zoals je ziet kan ik het inkleuren niet helemaal laten en ook de airbrush mag voor dit project regelmatig zijn werk doen.

groetjes, Alie

5 opmerkingen:

 1. Hoi mama!
  Wat leuk dat je Blogt!!
  Zo kan iedereen volgen wat jij voor mooie dingen maakt :D
  Ik zou deze link alleen nog even niet doorsturen aan tante Riek, anders is de verrassing weg natuurlijk...
  Tot vrijdag!
  Liefs Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor Alie. Ik snap wel dat Heleen bang is dat je zus het ziet. Hoe lang moet je het nog geheim houden?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, niet goed gelezen. Ze is jarig in juli. Moet je nog veel scrappen?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaja, ik moet het nog heel lang voor me houden... En er zitten 10 plastic hoezen in het album, waar er twee in kunnen. Ik heb er nu 5, dus moet er nog 15. maar het album kan altijd uitgebreid worden, dus ik kan nog even door.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes!! Het wordt vast heel mooi.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen