http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 28 augustus 2016

Beloningszakje voor Lady

Ik besteed de laatste tijd nogal veel energie aan het trainen van Lady. Omdat ik de afgelopen jaren zo in beslag werd genomen door andere dingen, heb ik dat teveel verwaarloosd. Tja, daar ga je als baasjes dan toch erg veel last van krijgen. Trekken aan de riem, niet terugkomen bij het loslopen, in sloten duiken, putten graven in de berm. Kortom we hadden een hond die helemaal deed waar ze zin in had. Niet handig bij een 5 jarige Golden Retriever die ook nog aardig aan de zware kant is. Het valt me nog 100% mee dat ze me nog nooit omver getrokken heeft.

Maar nu is het dus afgelopen met het vrije leventje van onze dame. Maar ik heb helemaal niet de indruk dat ze 't erg vindt hoor, want ze krijgt een hoop aandacht en bovendien heb ik vanmorgen een beloningszakje gemaakt voor al dat lekkers dat ze bij de training krijgt.

Ik had er zelfs nog een toepasselijk stofje voor. Trekkoord eraan voor om mijn nek en binnenin een plastic zakje voor de lekkere worst die er regelmatig in gaat.

Fijne zondag

Groeten van de Priegelmiep

3 opmerkingen:

 1. Oh, wauw. Daar kan je wel mee gezien worden. Mijn broertje had altijd zo'n lelijke riem. Voor 1e hulp, snoepjes en poepzakjes. Maar deze is heel wat mooier.
  Ach honden zijn net kinderen. Houden van grenzen. Dus logisch dat ze er geen hekel aan heeft.
  Ik hoor het al, zowel vrouwtje als hond hebben het weer prima naar hun zin. Echt fijn om te lezen!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, die is echt leuk. Staat er ook 'n Golden Retriever op 't zakje? Of is 't alleen voor andere rassen?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, helaas. Wel look a likes. Maar het echte exemplaar is toch veel leuker
  Gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen