http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 9 juni 2016

Sandwidchen

Vandaag heb ik met een van mijn dochters mijn restjesquilt eindelijk gesandwicht. Of dubbelen zoals dat ook wel heet. Om helemaal een quilt te krijgen moet je drie lagen aan elkaar bevestigen, de bovenkant, de achterkant en daartussen de voering van fiberfill, katoen of wol (afhankelijk van hoe warm of dik als je hem wilt hebben). Leo heeft hiervoor een groot spanraam voor me in elkaar geknutseld zodat we goed kunnen werken. Want het is nogal een klusje. Heel handig, want zo hoef ik niet op mijn knieën door de kamer te kruipen om het op de vloer te doen.

Het is nogal een groot raam, waarvoor ik de woonkamer steeds moet ombouwen als we het binnen doen. Maar nu kon het lekker buiten met wat meer ruimte. Ook nog eens een erg gezellige moeder dochter activiteit.
We kregen op een gegeven moment wel aldoor de slappe lach want we waren heel melig geworden. O jee, buikpijn, hoofdpijn. Maar wat was het leuk. En lachen schijnt ook nog eens heel gezond te zijn.


Bedankt voor het kijken
en een fijne dag gewenst 
van de Priegelmiep

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit, zo met z'n tweetjes.
  Zo'n spanraam lijkt me idd. verrekte handig. Kun je op normale hoogte aan de slag.Complimenten voor Leo.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig is die man van jou toch. Die moet je maar houden. :) De quilt wordt vast prachtig.
  Wat een mooie bloemen heb je in de tuin. Ziet er zo gezellig uit.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he. Dat vinden wij ook. Nu het hier allemaal zo goed gaat met mij hadden we er echt lol in om voor het eerst sinds jaren de tuin weer eens gezellig te maken. In deze tijd met warm weer tot savonds laat met de vuurpot aan zitten kletsen en genieten. Heerlijk hoor. Ik geniet voor het eerst sinds jaren weer met volle teugen. Dat werd ook tijd dacht ik zo
   Gr Alie

   Verwijderen
  2. Goed zo. Het is jullie van harte gegund!!

   Verwijderen
 3. Wat een goed idee om dit met mooi weer buiten te gaan doen. Lekker de ruimte. Ben benieuwd naar het eind resultaat. Groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen