http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 18 januari 2014

cadeautje en kaart


De foto van de kaart is niet goed belicht, maar jullie moeten het er maar mee doen. Yvonne is de gelukkige die hem in het echie kan aanschouwen, want ik heb hem gemaakt voor haar verjaardag. Evenals de pannenlappen. Het is batikstof en ik was erg tevreden over het resultaat. Het zijn zulke leuke kleine projectjes om te maken. Hoewel het nog best veel werk is. En je moet er altijd twee maken. Maar dat is geen straf, want ik vind mijn nieuwe hobby nog steeds erg leuk. Voor de kaart heb ik witte lakenstof gebruikt waarop ik een achtergrondje heb gemaakt met copic markers en de airbrush. Ik geloof niet dat dat te zien is op de foto. Maar op stof kun je dus ook prima stempelen. De stempel is van Impression obsession. Het is alleen erg lastig om de stof goed te laten plakken met het Aslan dat ik ervoor heb gebruikt. Maar ja, je kunt niet alles hebben.
Fijne avond, gr. Alie

4 opmerkingen:

 1. Dat heb je mooi gemaakt hoor!! Zowel de kaart als de lappen. Aparte kaart geworden. Zou je misschien nietjes kunnen gebruiken om de stof te bevestigen? Ik ben blij dat het geen straf voor je is want ik wil wel meer van deze hobby zien hoor!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wees gerust, want volgende maand begin ik met de quiltcursus en ik verwacht dat er dan genoeg te aanschouwen valt hier.
   gr. Alie

   Verwijderen
 2. Ik ben helemaal in m'n nopjes met m'n pannenlappen. Ze zullen erg vaak gebruikt gaan worden. Ennuh....in 't echie zijn de kleuren idd.nog mooier.
  Kan bijna niet wachten op je volgende quiltcreatie.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen