http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 18 december 2013

Experilappen

achterkant
                                     


voorkant
Ik ben weer aan het experimenteren geweest met totaal verschillende lapjes . Ik durf steeds meer, merk ik. Ook ben ik aan het oefenen geweest met doorquilten uit de vrije hand zoals dat heet. Dat betekent dat je onder de naaimachine door zelf met de hand de stof beweegt zodat je zelf kunt bepalen hoe het stiksel loopt waarmee je je quilt wilt versieren. Ik vond het een beetje eng om te doen, maar ik vind het allemaal wel leuk geworden, hoewel de kleurtjes niet echt mijn favoriet zijn. Och als proefpannenlap toch nog leuk in de keuken.

Een fijne dag nog
Groetjes van de quiltmiep


4 opmerkingen:

 1. Zo blijkt maar weer, dat sommige experimenten heel erg leuk uit kunnen pakken.Vooral die golvende stiksels zijn erg artistiek :O) Voor dit experiment krijg je 'n 10!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die krullen zijn mooier dan dat rechte gedoe he. Je had me moeten zien bibberen, haha. Dank je wel voor de 10

   gr. Alie

   Verwijderen
 2. Wauw. Die zijn leuk. Gewaagde kleurtjes hoor. Maar het heeft wel wat. Ja die stiksels zijn te gek. Is jouw quiltcursus soms al begonnen? Nu ga ik snel verder met mijn 2 laatste kerstkaarten waar ik maar geen inspiratie voor lijk te krijgen. Pfffff, het zijn ook 2 kritische volgers, vandaar de stress. :0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar moet je echt niet om gaan stressen hoor juffie hogeeisenaanzichzelf. Ik ben blij met elke zelfgemaakte kaart die ik krijg, en dat zijn er niet zo veel. Ik had ook niet veel inspiratie, maar heb gewoon mijn best gedaan.
   gr. Alie

   Verwijderen