http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 20 oktober 2013

Eindelijk.....

Dames, Eindelijk is hier dan weer een freubelwerkje van mijn hand. Het heeft even geduurd, maar ik heb dan toch nog een Layout van de kersverse Opa en Oma.
het papier is van Echo park. Ik heb er nog meer papier van, dus ik kan nog even vooruit. De tags zijn gemaakt door Yvonne. Ze had ze bedoeld als boekenleggers, maar ik vond ze hiervoor ook wel erg geschikt. De dotsstempel rondom het cardstock is van Hero Arts. Ik heb een heel setje met verschillende dots. Zo. voorlopig heb ik mijn plicht weer gedaan. Nu is eerst de naaimachine met wat van mijn lapjes aan de beurt. Ik heb het maar druk met al die hobby's. zo druk dat ik bijna nooit kan kiezen wat ik ga doen.

groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Ooooh, wat zijn ze schattig geworden.Die kleine details doen 't goed. Vooral die luier van natuurlijk materiaal vind ik helemaal te wauws. Leo lijkt eigenlijk best goed op de opa tag haha. Het papier is ook erg cute.
  Jammer, dat je nu weer achter de naaimachine kruipt....

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan Alie. Ik sluit me helemaal bij Yvonne aan, de details zijn super. Dat luiertje, zo grappig. En die tags, slim om ze zo te gebruiken.
  Gelukkig heb je nog meer van dit papier ........

  gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen