http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 23 juni 2013

Draakje Dirk

Voor de verandering hier eens een creatie van mijn echtgenoot. Draakje Dirk is 170 cm breed en hangt sinds gisteren in de babykamer. Hij is in lagen hout gemaakt zodat er verlichting achter kan. Ik hoop maar dat mijn kleindochter niet bang is voor dit vriendelijke draakje.d.
Groet, Alie3 opmerkingen:

 1. APPLAUS! Ooooh, wat 'n prachtcreatie van Leo.
  Wat 'n leuk idee om dat zo te maken.Die wolken lijken erg mooi en als 't licht aan is al helemaal.Jullie worden allebei erg crea van 't "opa en oma worden".

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, en dat kamertje ziet er zo leuk uit nu. De wand van het draakje heeft sterretjes en de andere kant is roze. Echt mooi roze. En gordijnen met allemaal gekleurde olifantjes, en andere dieren. Het is een kleine kamer, maar niet minder gezellig. Ik kan me al helemaal voorstellen dat mijn kleindochter daar ligt. Omgeven door draken. Want ik ben gisteren met mijn dochter naar Prenatal geweest en we hebben aardig wat dingen gekocht met draakje Dirk als printje. Leuk

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!! Ze wil straks helemaal niet slapen met zulke mooie creaties om zich heen. En wat boft deze kleine meid straks met zulke grootouders. Zodra ze een kwast of lijmpen vast kan houden, heeft ze goede voorbeelden om zich heen!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen