http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 9 juli 2012

Mijn moeders vrijftal

Hier een LO van mij met mijn broers en zus, oma en mijn ouders. (de pijlen wijzen naar dat schattige meisje dat ik was, haha).
Het papier is van MME. De doilyrand komt uit de Sil, evenals de bloemen en de hoekjes. En voor het envelopje heb ik ook een snijbestandje gemaakt, uitgesneden en daarna gestikt. De takjes heb ik vorig jaar een keer geplukt.
Ik ben erg tevreden over deze.

4 opmerkingen:

 1. Je mag ook terecht tevreden zijn, want hij is GEWELDIG! Nu ik genezen ben van mijn paarsfobie kan ik met volle teugen genieten van deze LO. Dat flopje heb je prachtig gefabriekt.
  Klapklapklapklap.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi en wat een mooie kleuren. Die doilyrand en hoekjes zijn erg mooi. Leuk detail die takjes. Ja jongens, ik geloof dat ik om ben. Ik koop geen malletjes/ponzen meer. Ik ga sparen voor de Sil. Denk ik. Niet te hard lachen.....

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoeraaaaaaa!!!!!. Wat een geweldig nieuws. Yvonne, dan zijn onze inspanningen om reclame te maken toch niet voor niets geweest.
  Je zult zien Gerrittina, dit machientje verdient zichzelf binnen de kortste keren terug. En wij helpen je wel aan snijbestandjes hoor.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gnifflgniffel.....hihi, ik lach heel zachtjes. Wat leuk, dat je nu -eindelijk- om bent.
  Hier ga je echt geen spijt van krijgen.Jippieeee!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen