http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 12 augustus 2011


Hier weer een creatie voor mijn zus. Maar hij is ook voor mijn zwager. Helaas heb ik me suf gezocht naar mijn paperdistresser, die ik pas op het laatst vond. Zo kon ik iig de binnenkant nog bewerken. De rest heb ik maar een beetje aangeveegd met wat distress inkt.
Het kantje was nog wel een klusje met al die kleine kraaltjes, maar het is erg leuk werk.

Papier: tot mijn schande moet ik bekennen dat ik de naam niet meer weet. Maar ik heb het van Yvonne gekregen voor mijn verjaardag en het is bijzonder mooi papier. Daarom heb ik er niet al te veel van gebruikt, zodat ik nog genoeg over heb :). Het lichtroze is handgeschept papier.
Het afdrukje is van Mo en de bloemetjes zaten bij het handgeschept papier

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Wederom 'n geslaagde creatie. Dat afdrukje is zeer toepasselijk en erg schattig.Het papier is van First Edition "Spring Feast". Je frivolite maakt 't helemaal af.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan Alie. Mooi papier inderdaad. Het groene zit een beetje scheef (ha ha, kon het niet laten). Ben wel jaloers op jouw frivolite maar nog niet jaloers genoeg om het te gaan leren.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He?? Nou je het zegt.... Dat komt vast omdat ik mijn brilletje scheef op had. Of ik heb ietsje te lang naar jouw kaartje gekeken?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen