http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 24 januari 2011

TH kaart


Jazeker, alweer een kaart. Wat ben ik toch snel :0)
Deze kaart had ik voor de Candy bij Rossi gemaakt (en natuurlijk als verjaardagswens), maar ik was vergeten om er een foto van te maken. Gelukkig was Yvonne zo behulpzaam om hem nog even te fotograferen.
De kaart heb ik met verschillende kleuren pigment inkt bewerkt en daarna gestempeld met een achtergrondstempel (merk onbekend) met distress inkt. Het label heb ik met Gesso bewerkt en daarna met Distressinkt. De stempel is van Tim Holtz en het sentiment van Hero Arts op perkamentpapier. Ik vind dit zo'n leuke stempel. Ik heb eindelijk een paperdistresser aangeschaft en daarmee de randjes van het label bewerkt. Ik had nog een stuk muziekpapier in distresslook, waar ik een stuk van achter het opengescheurde randje heb geplakt en een stuk heb gebruikt voor het rolletje.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

gr. Alie

5 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ben helemaal gecharmeerd van dat rolletje muziekpapier.Ik had 't al 'ns vaker gezien, maar als je er dan eentje thuis krijgt is 't nog leuker.En je hebt helemaal gelijk met die TH stempel; Ik vind 'm ook geweldig!

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart hoor!! En wat een leuk stempel. Dat papier doet het ook leuk samen, dat opgerolde stukje is erg leuk. Alleen jammer van die scheur. Ha ha.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heyyy, dat is een bekende kaart.
  Mooi is tie nu hij helemaal klaar is.
  Super meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank, dank allen voor de complimenten (buiging). Tja, en die scheur..... Nou, dat was wel een precies werkje hoor. Maar ik ben blij dat ie er 'per ongeluk' uitziet.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Alie,

  Ik heb 'n verrassing voor je.Kijk maar op m'n blog...:O)

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen