http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 19 december 2010

4 robinsHier is mijn laatste kerstkaartje van dit jaar. Ik had me voorgenomen om dit jaar niet meer mijn hobbyhok in te gaan, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bovendien had ik voor mijn vrwijwilligerswerk nog geen kerstkaart. Het papier is van vorig jaar van Bo Bunny en het afdrukje is van Imaginations. (of hoe je dat ook spelt).
groetjes, Alie

6 opmerkingen:

 1. Wauwie, da's 'n mooie hekkensluiter!Heb je die driehoeken uitgesneden met je Sil?
  Mooie kleurencombi en 'n erg mooie digi.Nu kun je van je welverdiende rust gaan genieten. Niet te lang natuurlijk, want ik wil graag meer van jouw creaties zien :O)

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die driehoekjes zijn van een borduur/embossingmal. Er kwam dus enig ouderwets handsnijwerk aan te pas :)
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handsnijwerk? Wist je nog hoe dat moest? Ha ha, we zijn inmiddels zo verwend met allerlei handige apparaatjes, AB, CB, Sil, ga zo maar door. Leuk is ie geworden. Ik ga die Robins binnenkort ook eens proberen.....voor de kerstkaarten van 2011. We gaan gewoon door!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb jij straks nog zin in kerstkaarten dan? Ik zou zo denken dat je geen kerstpapier meer kunt zien. Maar ik denk dat ik ook nog wel even doorga; ik heb nog zoveel papier dat ik helemaal niet gebruikt heb...
  Zonde, want volgend jaar is er natuurlijk weer een hoop moois te koop dat ik ook weer wil. :)
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is ook nog zo'n ding dat prullenbak heet...
  Of is dat net als vloeken in de kerk?
  Ik ben iig. wel weer toe aan iets anders.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik niet hoor. Ik ben nu met de laatste bezig (die van Yvonne) en daarna ga ik vrolijk door. Ik heb op de valreep weer zulke leuke (kerst)digistamps gekocht. Ja ik weet het Yvonne, ik had me voorgenomen het niet te doen maar ja......ik ben zwak. Bovendien ga ik voor 2011 ook weer aan de kaartenactie van Tiets meedoen. Vond het leuk om te doen. Maar ik moet eerst een verjaardagskaart maken voor iemand die eind januari jarig is. Eens even goed voor gaan zitten.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen