http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 5 november 2010

SOLkaart MME

Goedemorgen dames,

Gisteren heb ik weer veel plezier gehad bij het maken van een SOL kaart bij Tiets. Hier dus het resultaat.
Het papier is van My Minds Eye, Colourful Christmas, zulk mooi papier. En ik heb allerlei dingen gebruikt uit het uitdrukvel dat ik bij het papier gekocht had, dus geen afdrukje vandaag. Ik had gewoon geen zin in kleuren en ik wilde dat vel ook graag een keer gebruiken. Het enige dat dus niet van MME is, is het cardstock, het bedeltje en een stansje van de kerstster.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

8 opmerkingen:

 1. Alie....geen afdrukje, hoe kun je dat nou doen!!!
  Gewoon zo haha.Nou, ik vind 't helemaal te wauws.Die uitdrukvellen zijn er niet voor niets.Wat mij betreft, mag je dit wel vaker zo doen.
  Klapklapklap=staande ovatie.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet te lang blijven staan aub, daar krijg je spataderen van.
  Natuurlijk ga ik ook weer gewoon afdrukjes kleuren, want dat is veel te leuk. En die uitdrukvellen, dat gaat nogal aardig in de papieren lopen. Maar voor een keer is het wel leuk, alles zo bijpassend.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, afdrukje of uitdrukje.....what's in a name. Die SOL-avonden doen het trouwens goed bij jou. Het resultaat mag er weer zijn!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik vind het erg leuk om te doen. Alleen vanavond heb ik maar niet meegedaan. Je moest maar liefst 2 vellen cardstock gebruiken voor een kaart van 40 cm breed en het nodige andere papier. Dat werd me een beetje te dol. Het klonk allemaal ook erg ingewikkeld.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaja Gerrittina, dat noemt mij bijdehand.
  Je kunt 't zelf ook wel aardig hoor!

  Alie,'n kaart van 40 cm. breed? Wow, moet al ons papier in 1 keer op of zo?

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad, 40 cm? Maak je er dan gelijk een envelop bij? En kan ie wel op de post? Sorry, ik ben nogal praktisch van aard.
  Ik ben benieuwd naar het resultaat (het zal wel iets anders zijn dan ik in gedachten heb), even de club in de gaten houden.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, zo te zien is Gerrittina weer aardig aan het opknappen. Je hebt toch nog wel een paar extra dagen opgenomen om al je mails en berichten door te spitten? Niet te snel weer aan het werk gaan hoor, er zijn ook nog andere dingen dan werken, die aandacht nodig hebben (leuke blogs bijvoorbeeld)

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klopt, ik heb heel wat blogs "afgelopen" die mijn aandacht hadden gemist. Ik ben weer helemaal bij.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen