http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 19 november 2012

nog meer ijspret

Hier nog een winterse LO. Ditmaal met MME papier en een frivooltje. Jullie zien wel dat ik me helemaal heb voorbereid op een lekker koude winter.

groetjes, Alie

zaterdag 17 november 2012

Ijspret

Ditmaal een winterse LO van foto's uit 1995. Dat was mijn eerste jaar met Leo en het had goed gevroren, zodat er wel wat te beleven viel vlak bij zijn huis. Het papier is van SEI, de sneeuwvlokkenrand heb ik met Yvonne geruild voor wat frivolitewerk en de blikken sneeuwpop heb ik via MP. Brads zijn van Bo Bunny en de letters geloof ik ook. Ik vind het een vrolijk geheel geworden. Jullie ook?

groetjes, Alie

donderdag 15 november 2012

mini album


Een hele tijd geleden had ik een mal gekocht bij Crealies voor een mini album, maar ik had deze nog nooit gebruikt. Het is een kerstkadootje voor Leo dus ik haal hem ook weer snel van mijn blog af. Ik vond het bijzonder leuk om te doen en ik ga er vaker mee experimenteren. Bovendien ga ik meer van die mallen kopen, want je hebt ze in verschillende vormen. Leuk hoor. Het papier is van MME

groetjes, Alie

zondag 4 november 2012

Music in the air

Wat is het toch een leuke hobby. Ik heb hier mijn tweede achtergrondstempel van Art Journey gebruikt. Ik ben al langer op zoek naar iets met muziek en ik vind dit een erg mooie. Het papier is van Bo Bunny, de digi van Mo en de tekst is van Hero Arts. Het frivooltje weer van eigen hand uiteraard.

Groetjes Alie

vrijdag 2 november 2012

Vakantie

Ik heb weer eens een LO gemaakt van mij als kleine zandschepper. We gingen vaak naar het strand, wat ik erg leuk vond.
Ik weet niet meer welk merk papier ik gebruikt heb. Ik geloof van Bo Bunny. De stempels op de randen zijn van Viva. De tag heb ik bewerkt met distress en Hero Arts stempels. Verder ben ik eens aan het haken gegaan met bloemetjes. Ook erg leuk om te doen :-) Alleen erg jammer dat de foto nogal donker is geworden. De kleuren zijn in het echie veel helderder.

groetjes Alie