http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 31 oktober 2012

Time flies

Nu ik dit kaartje post, zie ik dat ie helemaal dezelfde kleuren heeft als de vorige. Maar dat komt natuurlijk omdat ik niet zo veel kleuren distress heb. Maar voor de stempel heb ik Memento inkt gebruikt. De stempel is van Art Journey. Ik heb hem net gekocht en ik vind hem geweldig. De tekst komt uit de printer en het glassteentakje komt van MP.

groetjes, Alie

zaterdag 20 oktober 2012

Love, wish, dream

Ik begin ook steeds meer in de ban te komen van het vintagegebeuren. Ik zot nog een beetje in de experimenteerfase (haha, wie niet). Ik heb het papier bewerkt met distress en gestempeld met Tim Holtz stempels De hand heb ik met embossingpoeder gestempeld. De silhouet dame heb ik van internet geplukt en uit laten snijden door mijn Sil. Het geheel heb ik nog bespoten met Pearl spray Leuk om te doen hoor

groetjes, Alie

dinsdag 16 oktober 2012

Nog meer moois


Zo dames, ik wil jullie voorlopig niet horen klagen. Hier maar liefst twee vintage LO's. Beiden zijn gemaakt met Tim Holtz papier van de Grunge pad. Omdat ik net wat stempels van Tim heb gekregen, ben ik daar ook druk mee doende geweest, o.a. de grunge stempels die zo mooi passen bij het papier. Ook heb ik mijn Silhouette flink aan het werk gezet. Voor de bovenste LO met wat babydingetjes, die ik van het internet geplukt heb en de lantaarnpaal die ik van G heb gekregen. Voor de boom op de onderste LO heb ik zelf een snijbestandje gemaakt van een kleurplaat (die zijn uitstekend geschikt voor dit doel) en als jullie goed kijken, zie je dat ik hem geëmbost heb met een embossingstencil ook van TH.

Ik hoop dat ik jullie weer een genoegen heb gedaan met deze uitspattingen, haha.

gr. Alie

zondag 14 oktober 2012

Helemaal tevreden

Gisteren ben ik toch nog eens aan een ander soort kaartje gaan freubelen. En eindelijk ben ik dan helemaal tevreden. Ik ben het dus toch nog niet verleerd.
Achtergrondstempels: Hero Arts
Distress inkt
Zwarte stempels: Tim Holtz
Trinkets: Bo Bunny
Hoekjes: uitgeknipte en gesneden stempel van Different Colors
Achterste papier: Tim Holtz Grunge pad

groetjes, Alie

zaterdag 13 oktober 2012

nog een kaartje

Hier alweer een geborduurd kerstkaartje. Ik had een flinke voorraad borduursels waar ik deze zomer mee bezig ben geweest. Het papier is wederom van Maja Designs, de randpons van Martha Stewart en de stempel heb ik van Yvonne gekregen met mijn verjaardag een keer. De embellies zijn van de Action

groetjes, Alie

donderdag 11 oktober 2012

Weer eens een kaartje

Een van mijn blogmaatjes gaf mij een stevige hint dat ze ook wel weer eens een kaartje wilde zien in plaats van borduursels. Toevallig had ik vorige week nog dit kaartje gemaakt. Ik vind hem wel een beetje saai, maar ik kon ook niet bedenken wat ik er nu verder nog op zou kunnen doen. Als jullie suggesties hebben, hoor ik dat graag.

Papier: Maja Designs
Borduurmal: Crissie
Stempel: Hero Arts

groetjes, Alie

donderdag 4 oktober 2012

Kleedje

Ik heb wederom een borduurprojectje op mijn mooie machientje gemaakt. Dit moet een kleedje voorstellen voor de caravan. Ik hoop dat de kleur grijs bij het grijs en de rest in het interieur past. Ik wilde er nog een maken, maar halverwege kwam mijn machine vast te zitten en heeft de hele stof geruineerd. Op zich niet erg, want het was weer zo'n lap van de kringloop, maar ik baalde toch stevig. Ik heb steeds als dat ding zo helemaal uit zichzelf aan het werk is, dat ik met kromme tenen zit toe te kijken omdat ik er geen enkele invloed op uit kan oefenen. Als er dan iets misgaat, is het meestal een gebroken draadje, dat makkelijk te verhelpen is, maar deze keer was het echt mis. Niet helemaal perfect deze machine dus.
Ik zie ook dat het ding nog wel een boutje gebruiken kan.

groetjes, Alie

dinsdag 2 oktober 2012

foto's van onze nieuwe aanwinst




Hier zijn dan de beloofde foto's van onze caravan. Zoals jullie zien is het gewoon een klein huisje, met een woonkamer, open keuken. Er zit ook nog een slaapkamer en een toilet in. Daar heb ik geen foto's van, maar geloof me, het is er, alleen wat klein. Hoewel we een bed van 180 cm breed hebben. We vinden het er reuze knus. Op het moment wordt er nog gewerkt aan een overdekte veranda, zodat we met mooi weer wat meer overdekte ruimte hebben.

groetjes. Alie