http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 31 augustus 2012

Een gered t-shirt

Dit heb ik gedaan met een t-shirt waar vlekker op zaten die er niet uit willen. Ik ben helemaal bezig met uitzoeken hoe ik wat moet doen, dus een vlek was niet helemaal bedekt. Maar daar zit nou een bloemetje op :)

gr. Alie

donderdag 30 augustus 2012

Kijk nou toch eens

Vandaag heb ik mijn nieuwe masjientje opgehaald. Ik ben er meteen mee gaan spelen en dit borduursel kwam eruit. Heb ik weer een saai zwart shirtje opgeleukt. Volgens mij kan ik hier verslaafd aan raken

gr. Alie

maandag 27 augustus 2012


Hier twee geborduurde kaartjes. De bovenste met Henry (hij blijft het goed doen he), is gemaakt met kerstpapier van de Kruidvat en foam, waar ik de poinsetta mee uitgestanst heb.
De onderste kaart is met papier van Maja Design en gestempeld met Hero Arts.

groetjes, Alie

woensdag 8 augustus 2012

Niet langer een saaie blouse


Deze week heb ik een applicatie gemaakt van een papegaai. Ik heb de naaimachine helemaal teruggevonden, zo leuk. In de kast kwam ik nog een saaie blouse tegen die ik nooit draag. Ik heb hem erop genaaid en.... voila: geen saaie blouse meer. Ik ga dit vaker doen. Alleen zie ik nu dat de snavel van de papegaai niet helemaal goed is. Dat komt doordat de blouse niet helemaal plat ligt. Hij is mooi gekromd hoor.

groetjes, Alie

woensdag 1 augustus 2012

Weer een kerstkaart, eindelijk

Ik ben op de camping druk doende geweest om kerstkaarten te borduren. Hoewl ik voornemens was om daar dit jaar niet al te veel werk van te maken. Thuis heb ik hem afgemaakt en ik moet zeggen: dat is toch ook best wel weer leuk. Even wat anders dan foto's scrappen, hoewel daar nog steeds op het moment mijn liefde naar uitgaat. Maar als ik dit jaar nu elk kwartaal een kerstkaart maak, heb ik er precies genoeg om in december te versturen.

Borduurpatroon: uit een boekje
papier: van de Kruidvat
Stempels: Hero Arts
Brad: Kars
Sterren: Action


gr. Alie

Op deze LO kun je zien dat ik er al vroeg bij was met het knippen en plakken. Het is ook nooit meer overgegaan.
Papier: MME
Bloemen: Nestabilities (met de AB bewerkt) en frivolité
Rand: frivolité
Organza bloem: van Yvonne gekregen met mijn verjaardag
Stempels: heb ik aan het begin van mijn stempelcarriere eens gekocht, zo'n grote lap met van alles erop en nooit gebruikt.
Tekst: uit de Sil en de printer

gr. Alie