http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 16 juli 2012

Weer wat foto's uit de oude doos

Deze LO heb ik gemaakt met Tim Holtz papier. De trinkets zijn van Bo Bunny en de swirls van een pons. De bloemen heb ik pas gekocht, maar weet de merknaam niet meer. De tekst komt uiteraard uit mijn Sil en de knoopjes uit mijn onuitputtelijke knopenlaatje (deze zijn van Basic Grey).

groetjes, Alie

donderdag 12 juli 2012

Rijbewijs

Nu mijn jongste dochter eindelijk haar rijbewijs heeft, kan ik dit kaartje posten. Het papier is van MME en het afdrukjes is van Karen Doodles. Een feestelijk kaartje voor een feestelijke mijlpaal. Ik vind hem toch wel een beetje erg simpel. Blijkbaar had ik toen al niet zoveel zin meer in het maken van kaartjes.

groetjes, Alie

maandag 9 juli 2012

Mijn moeders vrijftal

Hier een LO van mij met mijn broers en zus, oma en mijn ouders. (de pijlen wijzen naar dat schattige meisje dat ik was, haha).
Het papier is van MME. De doilyrand komt uit de Sil, evenals de bloemen en de hoekjes. En voor het envelopje heb ik ook een snijbestandje gemaakt, uitgesneden en daarna gestikt. De takjes heb ik vorig jaar een keer geplukt.
Ik ben erg tevreden over deze.

donderdag 5 juli 2012

Dit kaartje had ik een tijd geleden al gemaakt voor mijn zus. In zijn eenvoud vind ik hem toch wel wat hebben. Ik had de stempel al twee jaar in huis, zonder dat ik heb gebruikt had volgens mij. De ondergrond heb ik gestempeld, maar dat is op de foto niet te zien. En daarna bewerkt met pearl drops inkt. De knoopjes heb ik uitgesneden met een bestandje dat ik van Yvonne heb.

groetjes, Alie