http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 28 april 2012

Heel ijverig






Ik ben deze week erg ijverig geweest. Ik heb maar liefst 6 LO's gemaakt voor het album van Iwan, waarvan 4 alleen al vandaag. Dat noem ik nog eens pruductie. Ik heb veel Bo Bunny papier gebruikt, dat kleurt zo lekker. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

maandag 16 april 2012

Heel veel knoopjes

Een van mijn Scrapbookmagazines had het thema knoopjes. En omdat ik een laatje vol van die dingen heb opgespaard in de loop der jaren, ben ik daarmee aan de slag gegaan. Het is een bont geheel geworden en de aandacht wordt wel erg weggetrokken van de foto. Maar dat vind ik niet zo erg. Chickmagnet slaat op de periode dat onze Lady nog zo'n schattig Poplahondje was en vooral van de jongedames de aandacht trok. In het park bij de ezels stond er dan ook in een mum van tijd een hele schare meiden om haar heen.

groetjes, Alie

vrijdag 13 april 2012

Couch love

En alweer heb ik een LO klaar. Wat geniet onze jongedame van het liggen op de bank.
Het papier is van Bo Bunny, de bloemen van Mulberry en de ponsen van EK. De letters van couch zijn van MME en van Love heb ik nog steeds van de Action, hoewel ze aardig op beginnen te raken.

groetjes, Alie

donderdag 12 april 2012

lady in Lage Vuursche

Hier nogmaals een LO van Lady. Sinds ik 16 oude Scrapbookmagazines heb weten te bemachtigen, loop ik over van inspiratie, dus ik kan nog even door. Het papier is weer van Basic Grey, Pyrus en de tekst is uit de Sil.

groetjes, Alie

zondag 8 april 2012

Lady op Ameland

Ik kon het niet laten om vandaag een paar foto's van onze viervoeter op vakantie te scrappen. Van Yvonne kreeg ik een snijbestandje van de wolkjes, en ik ben er hard mee aan de slag gegaan. het papier is van Bo Bunny. De schelpjes hebben de reis niet helemaal overleefd, maar ach, een paar stukjes eraf is niet erg: daar liggen er zo veel van op het strand. Ze waren wel moeilijk op te plakken. Ik ben weer erg tevreden.

groetjes, Alie

zaterdag 7 april 2012

Zzzzzzzz

Voor onze vakantie had ik nog snel een paar LO's gemaakt van onze Iwan. Hij wist, zo jong als hij was, het zich wel gemakkelijk te maken. Het papier is weer van Basic Grey en de poezenstempel weet ik niet meer.

groetjes, Alie