http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 12 augustus 2011






Hier weer een creatie voor mijn zus. Maar hij is ook voor mijn zwager. Helaas heb ik me suf gezocht naar mijn paperdistresser, die ik pas op het laatst vond. Zo kon ik iig de binnenkant nog bewerken. De rest heb ik maar een beetje aangeveegd met wat distress inkt.
Het kantje was nog wel een klusje met al die kleine kraaltjes, maar het is erg leuk werk.

Papier: tot mijn schande moet ik bekennen dat ik de naam niet meer weet. Maar ik heb het van Yvonne gekregen voor mijn verjaardag en het is bijzonder mooi papier. Daarom heb ik er niet al te veel van gebruikt, zodat ik nog genoeg over heb :). Het lichtroze is handgeschept papier.
Het afdrukje is van Mo en de bloemetjes zaten bij het handgeschept papier

groetjes, Alie

donderdag 11 augustus 2011

slaap kindje slaap



Ik ben klaar met de laatste LO voor mijn zus. helaas heb ik voor de foto vergeten de tekstlabeltjes recht te hangen en ik heb op het moment niet het geduld om hem opnieuw te fotograferen. dus moet het maar even zo.

Papier: Basic Grey, Olivia
maan/sterrenovaal: Silhouette
letterstempels: Hero Arts
frivoliterandje: zelf gemaakt met kraaltjes weer uit de erfenis van mijn schoonmoeder
borduurhoekje: mal van Chrissie
Roosjes: via Yvonne
eikenblad: Silhouette

groetjes, Alie

maandag 8 augustus 2011

Evy Ann en Oma

Hier nogmaals een LO voor mijn zus. Ik ga als een speer merk ik. Ik heb er vreselijk veel plezier in. Helaas kon de foto niet buiten vanwege de regen, maar ik heb hem helemaal voor het raam gelegd en de hoes eraf gehaald.
Papier: nogmaals Basic Grey, Olivia
Verschillende merken stanzen (ik denk dat de geëmboste delen niet goed zichtbaar zijn)
tekst uit de Silhouette
Taartkleedje van de Action
Roosjes: volgens mij via Yvonne gekocht
Ik vond dat er maar eens geen embellies op moesten, zo is ie wat rustiger.

groetjes, Alie

zaterdag 6 augustus 2011

hartenvrouw






Tweede poging voor de foto's, nu maar eens buiten genomen. Jammer van het geblokte kleed, maar de foto's zijn nu weer te flets, bleeeeeeer.

Hier nogmaals een LO voor mijn zus. Wat is zo'n baby toch een dankbaar scrapproject. Ik heb er een hartjesthema van gemaakt. Kunnen jullie ze allemaal vinden? Ik heb er nog meer, maar ik ben nu maar opgehouden omdat het anders te druk wordt. Oooh, wat is dit toch een leuke hobbby.
Helaas is weer de foto te donker, zodat ik er een paar heb gemaakt van de details. Ik begrijp maar niet hoe dat komt? Gerrittina, als ik nou jouw mails beantwoord, wil jij dan mijn foto's in het vervolg maken? Eerlijke ruil lijkt me :0).


papier: BG (Olivia) en Bo Bunny
frivolité van eigen hand met DMC perlé garen
framebead: Gerda;s hobbyshop met kraaltjes en een spacer van mezelf en een headpin (die ga ik in het vervolg zelf maken met een lange speld, een kraal en een spacer)
Mulberry flowers: Creabest
brads en bedeltje: MP
fimoklei met stempel

groetjes, Alie









donderdag 4 augustus 2011

Evy Ann










De afgelopen weken probeerde ik steeds om voor mijn zus een aantal LO's te maken voor haar verjaardag om haar album van vorig jaar aan te vullen. Ik had een stel foto's gekregen van haar jongste kleindochter. Door al het gedoe met mijn handen, ben ik niet erg opgeschoten. Maar vandaag ben ik maar weer eens aan de slag gegaan en het ging redelijk. Maar ik merk goed dat ik mijn duimen niet voor niets heb meegekregenHet opplakken van de frivolité randjes was vooral nog wel een lastig klusje. Ik denk dat het voorlopig bij deze ene LO blijft. Haar verjaardag was een maand geleden, maar volgende week is ze ook nog 40 jaar getrouwd, dus ik kan haar iig blij maken met 1 stuks.

Papier: Basic Grey, Olivia
Brad: BG
randjes, doily : frivolité zelf gemaakt
luiertje, knoopjes: MP
kraaltjes op de veiligheidsspelden: uit de erfenis van mijn schoonmoeder
tekst en label: Silhouette
naamletters: Action (omdat de N en de A op waren, heb ik wat geknipt aan andere letters, haha, wie niet rijk is, moet slim zijn)
spacer en charm van MP geloof ik

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie